Ohjattua BoWellness-harjoittelua kantakaupungissa

BoWellness - sopii erityisesti ikääntyville ihmisille

Vaikuttavaa, mutta lempeää ja turvallista kehonpainoharjoittelua BodyBow -kaarella. Syksyllä 2024 aloitetaan BoWellness -harjoittelu kahdessa toimipisteessä Helsingissä. Aamu- ja aamupäiväryhmille löytyi tila EtnoFitness Finlandin tiloista Sörnäisestä. Iltapäivä ja iltaryhmien kanssa aloitetaan tunnit Helsingin Olympiastadionin Sali 4:ssä.
Ryhmien koko kummassakin pisteessä on 4-14. Kummastakin löytyy mainiot pukuhuoneet ja peseytymistilat.


Ilmoittaudu tästä mukaan tunneille!

Vaikuttavaa ja turvallista kehonpainoharjoittelua

• Ikääntyvän väestön kuntoutus sekä terveyden ja hyvinvoinnin ylläpito ovat haaste koko länsimaiselle yhteiskunnalle

• Bowellneksen harjoitteluvälineet ja kohderyhmälle räätälöidyt harjoitteet tarjoavat ratkaisun

• Usein jo ensimmäisen harjoittelukerran tuoma kivunlievitys ja hyvänolon tunne kehossa motivoivat jatkamaan harjoittelua

• Välineet ovat yksinkertaisia, turvallisia ja helppokäyttöisiä

Tutustu harjoitteluun. Katso video tästä! Video aukeaa uuteen ikkunaan.

Tutkittua ja testattua kehitystyötä

Bowellness-harjoittelussa paneudutaan lihasryhmäkokonaisuuksien kehittämiseen ja sitä kautta saumattomaan lihasketjuharjoitteluun. Bowellness-harjoitteiden kautta saadaan liike virtaamaan koko kehossa ja jo lyhytkin harjoittelu antaa kehoon voimakkaan hyvän olon tuntemuksen. Bowellness-koulutuksissa perehdytään ohjaamisessa ja kuntoutuksessa liittyviin erityispiirteisiin, liiketekniikoiden harjoitteluun, lihaskalvoketjujen (faskia) tietotaidon hyödyntämiseen harjoittelussa sekä tasapainoharjoitteluun. Tasapaino- ja keskivartaloharjoitus on läsnä harjoittelussa jo harjoitteluvälineenä käytettävän Bodybow-kaaren muodon ja raajojen eri tasoon asettumisen ansiosta.
Bowellness-valmennukset perustuvat asiakaslähtöiseen ja henkilökohtaisen ohjauksen huomioivaan pienryhmä- ja ryhmäliikunnanohjaukseen

Laadukkaat välineet ohjaavat oikeisiin liikeratoihin

Bodybow-kaari on suunniteltu ohjaamaan käyttäjää aktiiviseen tasapaino- ja keskivartalon kehittämiseen koko harjoituksen aikana. Yksinkertainen ja helppokäyttöinen väline ohjaavaa harjoittelijoita käyttämään oikeita liikeratoja.

Bodybow-kaari on kehitetty ja käytetty 1980-luvulta lähtien. Sitä on ollut kehittämässä joukko ammattilaisia, kuten OMT-fysioterapeutti Arto Kojo sekä Mika Ulaska, Riku Virtanen, Harri Laine ja Sari Ratas.