Toimipisteet

Kuntokeskus Liikku Pukinmäki. Kuntokeskus, jossa ihmisillä on väliä. Löydät meidät osoitteesta Eskolankaari 2, 00720 Helsinki. Avajaiset ma 23.1. klo 15-19.

Meillä treenataan jokaisena vuoden päivänä klo 05:00-23:00. Parhaiten tutustut Liikku Pukinmäkeen ilmaisella testitreenillä ma-ke klo 16-19, jossa menoasi ei jarruteta myyntineuvotteluilla tai muulla ylimääräisellä. Liikkuun liittyminen tapahtuu helposti verkossa ja voit noutaa oman korttisi heti korttiautomaatista ja aloittaa treenit vaikka saman tien!


Kuntokeskus Liikku Itäkeskuksessa on reilusti treenitilaa, eikä happi lopu kesken! Jäsenyys on reilu yhden kuukauden irtisanomisajalla ja treenaamaan pääset vuoden jokaisena päivänä aamusta iltaan klo 05-23.

Parhaiten tutustut Liikku Itäkeskukseen ilmaisella testitreenillä ma-ke klo 16-19, jossa menoasi ei jarruteta myyntineuvotteluilla tai muulla ylimääräisellä. Liikkuun liittyminen tapahtuu helposti verkossa ja voit noutaa oman korttisi heti korttiautomaatista ja aloittaa treenit vaikka saman tien!

Kuntokeskus Liikku Tammistossa on runsaasti parkkipaikkoja ja reilusti treenitilaa! Sali on avara ja raikas. Jäsenyys on reilu yhden kuukauden irtisanomisajalla ja treenaamaan pääset vuoden jokaisena päivänä aamusta iltaan klo 05-23.

Liikkuun liittyminen tapahtuu helposti verkossa ja voit noutaa oman korttisi heti korttiautomaatista ja aloittaa treenit vaikka saman tien.

Kuntokeskus Liikku Otaniemi on avara, valoisa ja elämäniloinen kuntosali osoitteessa Otaniementie 12 (A Bloc). Ilmainen pysäköinti. Tutustu Liikkuun ilmaiseksi ma-ke klo 16-19! Liity jäseneksi helposti netissä, nouda jäsenkorttisi Liikun jäsenkorttiautomaatista ja aloita treenit vaikka heti. Tervetuloa Liikkuun!