Minä

Tietoa minusta

Jussi Jämsen

Auktorisoitu Personal Trainer ja Seniori PT, Lisensoitu BoWellness Ohjaaja, Ravintovalmentaja, Elintarviketekniikan Insinööri (AMK), Kokki.


Valmennusideologiani: Liikunnan tulee olla mukavaa, haastavaa ja kehittävää. Lihasvoiman ja - massan, liikkuvuuden sekä etenkin ikääntyvän väestönosan kohdalla, tasapainon kehittäminen ovat keskiössä kaikessa harjoittelun ohjelmoinnissani. Kaikki mitä tehdään, tehdään asiakaslähtöisesti kaikessa rauhassa ilman stressin lisäämistä, jo ehkä valmiin stressikuorman päälle. Minun kanssa harjoitellessanne ei valitettavasti ole pikapalkintoja jaossa. Kehittyminen ja lopullinen tulos tulee olla realististen tavoitteiden kautta saavutettavissa.

Ravintovalmennuksessa pyrin löytämään asiakkaan kanssa yhteisesti jokaiselle parhaiten sopivat tavat laadukkaaseen ravitsemukseen. Ruoka on toinen intohimoni. Siitä puhuminen, sen valmistaminen ja sen syöminen. Kaikki mikä liittyy ruokaan on minulle rakasta. 

Valmentajana (ja ihmisenä) olen: Helposti lähestyttävä, ystävällinen ja herkästi ihmisten tunteisiin vastaava. Kollegat ovat kertoneet minusta myös seuraavaa.

Olen heidän mukaansa, hauska, järkevä ja huumorintajuinen, osaava ja innostunut, asiantuntevakin, totesi joku. Ehkä kaikista kommenteista omaa mieltäni lämmitti kollegan lausumana, että olen lämmin ja hyväsydäminen, AITO ihminen. Luonnollisesti valmentajana olen tarvittaessa myös jämäkkä ja vaativa. Ilkeilemään en kuitenkaan koskaan ryhdy.

Minä: Vuosien varrella olen hankkinut valtavan kokemuspääoman erilaisista töistä ja harrastuksista. Lapsuus ja nuoruus meni tanssien, lentopalloillen ja lukemattomien eri lajikokeilujen parissa, joista mielenkiintoisimmiksi voisi sanoa, vesipallon, laitesukelluksen ja Aikidon. Nykyään harrastuksiini kuuluu kuntosaliharjoittelun lisäksi kesäisin golf. Vesi on aina ollut todella tärkeä elementti minulle. Viihdyn veden äärellä ja vedessä. Olen myös melkoisen tykästynyt kahvakuuliin.

Tehdään elämäntapamuutos yhdessä, sinulle sopivalla tavalla. Lämpimällä suurella sydämellä!