Uutiset

Kohtalaisen vilkkaan kysynnän johdosta, tarjousta jatketaan 30.4.2023 saakka. Kevät tulee ja ihmiset tarvitsevat vähän lisäpotkua treenaamisen tehostamiseen. Siihenkin tarkoitukseen sopii loistavasti tämä startti-paketti. Osta omasi, ota yhteyttä!

Minulla on ilo ilmoitta, että Helsinki saa uuden liikuntakeskuksen Pukinmäkeen osoitteeseen, Eskolankaari 2, 00720 Helsinki. Ja se mikä asiasta tekee minulle todella mukavan on se, että minut on valittu Pukinmäen salin liikuntakeskusvastaavaksi.

Ei ihan aina mene asiat niin kuin suunnittelee. 😠Joudun jäämään sairauslomalle 6-8 viikoksi alkaen 1.11.2022. Oikea nilkka operoidaan ja jalka on enemmän tai vähemmän kipsattuna ymmärtääkseni noin 6 viikon ajan. Kaikkeni teen, että pääsen mahdollisimman pikaisesti seurailemaan ja opastamaan ihmisten treenailua saleilla. Otaniemessä yritän olla...

Keväällä alkoi tuntumaan siltä, että on tehtävä jotain radikaalia, jotta tästä valmennustyöstä voisi vielä vanhoilla päivillä tulla päätyö. Tämä steppi on aika iso. Lokakuun alussa aloitan valmennushommat Liikuntakeskus Liikussa Otaniemessä, Itäkeskuksessa, Tammistossa ja Tuusulassa.