Valmennusvartti työporukalle kantakaupungissa.

Ennusteen mukaan vain murto-osa fyysisen työn tekijöistä selviää vuonna 2040 kuormittavasta työstä – älä päästä työntekijöitäsi huonoon kuntoon.

Tiesitkö, että tulevaisuudessa 40-vuotiaista VAIN 3 % selviää fyysisesti kuormittavasta työstä? Ja 50-vuotiaista vain 2 %? (Ei, näistä numeroista ei puutu nollaa perästä.) *Lähde.

Jos yrityksessänne tehdään fyysisesti kuormittavaa työtä, sulje toimiston ovi, laita puhelin lentokonetilaan ja lue tämä sivu loppuun. Meillä on sinulle ratkaisu. 

Työkykyjohtamisen 'salaisuus', jota suurin osa yrityksistä EI saa vietyä käytäntöön (mutta sinä saat). Miltä näyttää keskimääräinen työpäivä fyysisen työn tekijälle? Moni ei liiku yhtään ylimääräistä, työ on raskasta, yksipuolista ja fyysisesti kuormittavaa.

Tiedätkö mitä tapahtuu kun tätä jatkuu kuukaudesta, vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen? Sairauspoissaolot lisääntyvät, tuki- ja liikuntaelinsairaudet kehittyvät pikku hiljaa ja pahimmillaan eläköidytään ennenaikaisesti. Samalla työn laatu heikkenee ja tilinpäätös voi näyttää punaista.

Entä miltä työn jälki näyttää, kun työntekijät eivät jaksa fyysisesti eivätkä lopulta myöskään henkisesti?

Jep, ei hirveän hyvältä.

Näistä asioista mikään ei varmasti tullut sinulle yllätyksenä, koska kaikki puhuvat työpahoinvoinnista, ennaltaehkäisystä ja taukoliikunnasta…

Valmennusvartti-konseptillamme saat kuitenkin vietyä pelkän tiedon rutiineiksi ja passiiviset liikkumaan.
Haluatko kuulla miten? Tulemme mielellämme kertomaan paikan päälle lisää! Varaa demotunti tai esittelytapaaminen!

Varaa tästä ilmainen demotunti henkilöstöllesi! 

Kuka olen?

Olen liikunta-alan ammattilainen, jolla on vuosien kokemus kuntoilun parissa toimimisesta. Aikoinaan innostuin Bowellness-konseptista, joka erityisesti keskittyy työssäkäyvien ihmisten työssäjaksamiseen ja ikääntyvien ihmisten kuntoiluun. Varalan Urheiluopistolla senior-pt-täydennyskoulutuksessa tutustuin tähän mahtavaan, samanaikaisesti tehokkaaseen mutta lempeään kehonpainoharjoitteluun. 

BoWellness -asiantuntijoiden kehittämä "Valmennusvartti" on työpaikkaliikunnan uusi ja tehokas liikuntatuote. Ei mitään vaikeaa, mutta vaikuttavaa ja virkistävää! Työpäivän aikana ei ole aikaa tehdä pitkiä ja monimutkaisia harjoituksia. Eikä varsinkaan sellaisia harjoituksia, joista ei ole hyötyä! Bodybowlla tehdyt harjoitukset ovat tehokkaita. Fysioterapeuttimme on valinnut jokaisen liikkeen huolella, joten arvokasta työaikaa ei mene hukkaan. 

Valmennusvartti saa passiiviset liikkumaan (eli juuri he, ketkä eivät yleensä osallistu).

Harjoitteet ovat matalan kynnyksen harjoitteita. Nämä harjoitukset ovat suunniteltu siten, että juuri ne ihmiset, jotka liikkuvat vähiten, saapuvat paikalle.

Valmennusvartin pystyy tekemään normaaleilla toimistovaatteilla eikä siinä tule hiki. Haastetta myös aktiivisille Toimistolla on myös urheilullisia ihmisiä, jotka lähtisivät juoksemaan vaikka maratonin jos pyydettäisiin. Valmennusvartissa myös aktiiviset ja valmiiksi liikkuvat ihmiset saavat haastetta, kun harjoituksia muokataan taitotasoon sopivaksi.

Varaa minulta aika ilmaiselle demotunnille! Varaa aika jo nyt. Syksyllä vapaat ajat kalenterissa täyttyy nopeasti. 

Siirretään henkilöstön turhat niska ja selkäjumit historiaan. Tehdään pieni elintapamuutos yhdessä, teille sopivalla tavalla. Lämpimällä suurella sydämellä!

Jussi Jämsen