Ikääntyvän työväestön ja seniori-ikäisten lihaskuntoharjoittelun uudet tuulet

29.04.2024

Tuon Helsingin ytimeen mahdollisuuden BoWelness -harjoitteluun.

Syyskuun 3. päivä käynnistyy Helsingin Olympia Stadionin liikuntasalissa (Sali 4) BoWellness -harjoittelun esittelyohjaukset. Harjoittelu sopii loistavasti ihan kaikille aikuisille, vasta-alkajista ammattiurheilijoihin, mutta on erityisesti suunnattu TULES vammojen ehkäisyyn ja kuntoutukseen.

Varaa tästä aika esittelyharjoitukseen! 

Bowellness-harjoittelussa paneudutaan lihasryhmäkokonaisuuksien kehittämiseen ja sitä kautta saumattomaan lihasketjuharjoitteluun. Bowellness-harjoitteiden kautta saadaan liike virtaamaan koko kehossa ja jo lyhytkin harjoittelu antaa kehoon voimakkaan hyvän olon tuntemuksen. Bowellness-koulutuksissa perehdytään ohjaamisessa ja kuntoutuksessa liittyviin erityispiirteisiin, liiketekniikoiden harjoitteluun, lihaskalvoketjujen (faskia) tietotaidon hyödyntämiseen harjoittelussa sekä tasapainoharjoitteluun. Tasapaino- ja keskivartaloharjoitus on läsnä harjoittelussa jo harjoitteluvälineenä käytettävän Bodybow-kaaren muodon ja raajojen eri tasoon asettumisen ansiosta.
Bowellness-valmennukset perustuvat asiakaslähtöiseen ja henkilökohtaisen ohjauksen huomioivaan pienryhmä- ja ryhmäliikunnanohjaukseen

Laadukkaat välineet ohjaavat oikeisiin liikeratoihin

Bodybow-kaari on suunniteltu ohjaamaan käyttäjää aktiiviseen tasapaino- ja keskivartalon kehittämiseen koko harjoituksen aikana. Yksinkertainen ja helppokäyttöinen väline ohjaavaa harjoittelijoita käyttämään oikeita liikeratoja.

Bodybow-kaari on kehitetty ja käytetty 1980-luvulta lähtien. Sitä on ollut kehittämässä joukko ammattilaisia, kuten OMT-fysioterapeutti Arto Kojo sekä Mika Ulaska, Riku Virtanen, Harri Laine ja Sari Ratas.