Ikääntyvän työväestön ja seniori-ikäisten lihaskuntoharjoittelun uudet tuulet

29.04.2024

Tuon Helsingin ytimeen mahdollisuuden BoWelness -harjoitteluun.

Tervehdys kaikille!

Olen Jussi Jämsen, jo hyvän tovin Telluksella tallannut (lue: vuodesta 1963) hyvinvoinnin ja liikunnan moniosaaja ammattilainen. Valmentajana (ja ihmisenä) olen. Helposti lähestyttävä, ystävällinen ja herkästi ihmisten tunteisiin vastaava.

Uusin aluevaltaus tuo minut aktiivisemmin mukaan ryhmäliikkunnan ohjaukseen. BodyBow ryhmäharjoittelu soveltuu kaikenikäisille ja on tehossaan kiistatonta.

Tavataan Helsingin Olympiastadionilla!

Syyskuun 3. päivä käynnistyy ensimmäiset BoWellness -esittelyohjaukset Helsingin Olympiastadionin liikuntasalissa (Sali 4) klo 10:00-13:00. Ryhmätunteja voidaan järjestää enintään kaksi 45  min jaksoa ja näiden lisäksi joitakin n. 15 min kestäviä esittelyklinikoita.

BoWellness -harjoittelu sopii loistavasti ihan kaikille aikuisille, vasta-alkajista ammattiurheilijoihin, mutta on erityisesti suunnattu TULES vammojen ehkäisyyn ja kuntoutukseen. Ikääntyvälle väestölle harjoittelu antaa vireyttä ja liikkuvuutta.

Ryhmätunnille osallistuminen on edullista 12,00 € / hlö. Maksu paikan päällä pankki- tai luottokortilla, myös Mobilepay -maksu on mahdollinen. Yhteen ryhmää mahtuu mukaan vain 10 henkilöä, joten varaa paikkasi ajoissa. Varauslomakkeen löydät tämän sivun alareunasta.

Bowellness-harjoittelussa paneudutaan lihasryhmäkokonaisuuksien kehittämiseen ja sitä kautta saumattomaan lihasketjuharjoitteluun. Bowellness-harjoitteiden kautta saadaan liike virtaamaan koko kehossa ja jo lyhytkin harjoittelu antaa kehoon voimakkaan hyvän olon tuntemuksen. Bowellness-koulutuksissa perehdytään ohjaamisessa ja kuntoutuksessa liittyviin erityispiirteisiin, liiketekniikoiden harjoitteluun, lihaskalvoketjujen (faskia) tietotaidon hyödyntämiseen harjoittelussa sekä tasapainoharjoitteluun. Tasapaino- ja keskivartaloharjoitus on läsnä harjoittelussa jo harjoitteluvälineenä käytettävän Bodybow-kaaren muodon ja raajojen eri tasoon asettumisen ansiosta.

Bowellness-valmennukset perustuvat asiakaslähtöiseen ja henkilökohtaisen ohjauksen huomioivaan pienryhmä- ja ryhmäliikunnanohjaukseen

Laadukkaat välineet ohjaavat oikeisiin liikeratoihin

Bodybow-kaari on suunniteltu ohjaamaan käyttäjää aktiiviseen tasapaino- ja keskivartalon kehittämiseen koko harjoituksen aikana. Yksinkertainen ja helppokäyttöinen väline ohjaavaa harjoittelijoita käyttämään oikeita liikeratoja.

Bodybow-kaari on kehitetty ja käytetty 1980-luvulta lähtien. Sitä on ollut kehittämässä joukko ammattilaisia, kuten OMT-fysioterapeutti Arto Kojo sekä Mika Ulaska, Riku Virtanen, Harri Laine ja Sari Ratas.

Online-varaus

Varaa paikkasi ajoissa. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.