Valmennussopimus Liikuntakeskus Liikkuihin

18.09.2022

Keväällä alkoi tuntumaan siltä, että on tehtävä jotain radikaalia, jotta tästä valmennustyöstä voisi vielä vanhoilla päivillä tulla päätyö. Tämä steppi on aika iso. Lokakuun alussa aloitan valmennushommat Liikuntakeskus Liikussa Otaniemessä, Itäkeskuksessa, Tammistossa ja Tuusulassa.

Tein valmennussopimuksen Liikuntakeskus Liikku Oy:n kanssa ja aloitan valmentamisen Liikun yksiköissä 1.10.2022. Kotisalini on nyt ainakin alkuun Espoon Otaniemen sali, mutta tarkoitus on ottaa asiakkaita vastaan myös Itäkeskuksessa ja Tammistossa. Olen lupautunut valmentamaan tarvittaessa myös Tuusulassa. 

Lokakuun kahden ensimmäisen viikon aikana pyrin olemaan paikalla niin monena ma-ke -iltana kuin mahdollista. Parhaiten minut tavoittaa saleilta torstaisin klo 15:00-19:00 ja perjantaisin tarvittaessa 9:00-19:00. Yhteydenottotavoista soittaminen on huonoin, mutta WA, Telegram, Signal ja tekstiviestit luen kyllä melkoisen nopeasti. Tavoitelkaa minua numerosta +358 400451549, sähköpostilla, treeni.jussi@gmail.com Tulkaa moikkaamaan!