Uusi vuosi kaiken muuttaa voi!

02.01.2023

Minulla on ilo ilmoitta, että Helsinki saa uuden liikuntakeskuksen Pukinmäkeen osoitteeseen, Eskolankaari 2, 00720 Helsinki. Ja se mikä asiasta tekee minulle todella mukavan on se, että minut on valittu Pukinmäen salin liikuntakeskusvastaavaksi.

Avajaispäiväkin on juuri vahvistunut. Avajaisia vietetään 23.1.2023! Uusi rooli liikuntakeskusvastaavana voi taas hiukan muuttaa valmennukseenkin liittyviä asioita. Ei tuo uusi vastuutehtävä varsinaisesti vähennä valmennusaikoja, mutta joudun hiukan kaventamaan valmennusaluetta. Seuraavat liikuntakeskukset joissa valmennustöitä teen jatkossa ovat (lista on prioriteettijärjestyksessä):

  • Liikku Pukinmäki
  • Liikku Itäkeskus
  • Liikku Tammisto
  • Liikku Otaniemi

Listalta tippui pois Tuusula. Tosin Tuusulassakin voin tarvittaessa valmentaa, mutta kaikki riippuu aina valmennuksen kokonaisuudesta. Henkilöiden määrästä ja valmennuksen sisällöstä.

Mitäpä muuta?

Jatko kouluttaudun tässä kaiken tohinan lomassa. Suuorittelen alkavan vuoden aikana kursseja psyykkisestä valmennuksesta, tyypin 2 diabeteksen elintapahoidon asiantuntijana toimimisesta sekä hiukan suuremman kokonaisuuden Varala opistossa seniorivalmennuksen erityispiirteistä. Kiirettä pitää, mutta pieni pakkokiire pitää vanhan miehen koneen mukavasti käynnissä. Ei jää tarpeetonta aikaa istuskella paikoillaan.

Tulkaahan ihmiset käymään Pukinmäessä ja/tai nykäiskää hihasta, jos näette minut em. muilla saleilla.  

Nyt kaikille oikein hyvää ja virkistävää Uutta Vuotta 2023!

Terkuin Jussi!